A gépi hímzés előnyeiről néhány szóban

A mai rohanó világban elengedhetetlen a gyorsaság és a pontosság. A professzionális hímzőgépek számítógép vezéreltek, igen gyorsan hímzik le a kívánt motívumot, vagy céglógót, így lehetővé téve rövidebb idő alatt a nagyobb mennyiségű hímzett termék előállítását. Emellett, nem utolsó sorban, kedves ajándék lehet egy nagymama számára az unokája első rajzával hímzett póló.
 
Ugyanakkor a gépi hímzéssel készült motívumok, céglógók elegánsak és tartósak. Az idő múlásával, többszöri mosás és vasalás után sem esnek le a minták az anyagról, nem kopnak meg, nem vállnak élettelenné a színek.
 
Hímzéssel többféle anyagra is megvalósítható egy adott motívum. Ezek közül az anyagok közül csak néhány, a teljesség igénye nélkül: a single jersey, puplin, sávoly, vászon.
Hímezhetőek a ma kedvelt polár anyagból készült felsőruházatok, amelyek sűrűn bolyhozott puha felületűek.
Szépen mutat a hímzés egy hurkolt, nagyon puha anyagon is, mint például a frottír anyagból készült fürdőlepedőkön.
A matricázás hosszútávon nem tartós például a pique anyagon, amely anyaggal legtöbbször „galléros” pólók esetén találkozhatunk, addig a gépi hímzéssel készült motívumok és lógók nagyon elegánssá teszik ezeket a ruházatokat is.
 
A hímezhető termékek sokaságára több példát is láthat Webáruházunkban. Az Áruházban találhatókon kívül hímezhetőek még például a párnahuzatok, takarók, zászlók, molinók.
 
Várjuk ötleteit, elképzeléseit a felsoroltakon túli termékekre is és tudásunk legjavát adva elkészítjük Önnek álmai mintáját, cége logóját. Lehímezzük kedvenc idézetét, gyermekének első vonalas rajzát, vagy kedvenc háziállatának nevét a kívánt termékre. 
 

Lucky Penny Design.hu Webáruházat üzelemtető One More Lucky Penny Kft. ügyvezetőjének tulajdonában lévő magyar agár szuka (Pannon-Oriental Álom) hímzett portréja, polár felsőre készítve:

 

Hímzés polár pulóveren